Pojdi na glavno vsebino
068 670 548
Blog

Pust, mastnih ust

6. februar 2016

Pust, mastnih ust

Težko pričakovana pustna sobota je končno tu in s tem tudi čas, da se malo našemimo. Letos imamo srečo tudi s sončnim in toplim vremenom, tako da ni izgovorov, da se ne bi udeležili pustnega rajanja z otroki. Če krofov še niste spekli, jih lahko tudi jutri :)

Doma sva te dni s sinom malo ustvarjala in brskala po omarah, s čim bi se zaposlila in negovala najini ustvarjalni žilici. Seveda ni šlo brez ustvarjanja pustnih mask. Zakaj je fino izdelovati karkoli skupaj z otrokom? Na ta način se spodbuja kreativnost in ročne spretnosti, otrok čuti, da je s staršem še bolj povezan pa še super se mu zdi, ker je udeležen v samem procesu izdelave.

Ker ima v vrtcu pando kot svoj prepoznavni znak v garderobi, sva se odločila, da narediva preprosto masko v obliki pande. Za izdelavo sva uporabila papirnat krožnik, škarje in flomaster ter tanko okroglo elastiko. Na žalost sva bila malce omejena z uporabo barv. Črne nisva imela, torej sva uporabila moder flomaster. Ostali flomastri so izginili neznano kam, tempere še ne pridejo v poštev. Navadne barvice pa ne pridejo dovolj do izraza za risanje po kartonu. V prihodnjih dneh naju torej čaka obisk trgovin z ustvarjalnim materialom.

Zgoraj lahko vidite kako izgleda končni izdelek.

Komentarji

Škrati
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...